Zenith Detailing

Fényezés Korrekció

Zenith Detailing Fényezés Korrekció

24.990 ft-tól

Fényezéskorrekciós szolgáltatásainka lépcsőkben mérjük

- Egy lépcsős polírozás

Ez egy finomabb, fényesítő folyamat. Ezt fiatal autókhoz ajánljuk amelyek ez idáig megfelelően kímélő mosással voltak karbantartva és csak hajszálszerű karcok lelhetők rajta. Az egy lépéses polírozás során eltávolítjuk a finomabb karcokat amelyek a helytelen mosás során keletkezhettek és visszahozzuk az autó egykori magas fényét. A mélyebb karcok nem biztos, hogy eltűnnek. A polírozás után az ügyfél által választott technológia és termék által védjük a fényezést, hogy az sokáig magas fényű és védett legyen!

- Két lépcsős polírozás

Egy közepesen erős polírozás, melyet finiselő polírozás követ. Ezt öregebb, mélyebb karcokkal borított autóknak, valamin frissen vásárolt használtautóknak ajánljuk. Ez a kétlépcsős folyamat eltávolítja a mélyebb karcok nagy részét, magas fényt biztosít és új életet lehel belé, legyen szó bármilyen használtautóról is. A mélyebb karcok nem biztos, hogy eltűnnek. A polírozás után az ügyfél által választott technológia és termék által védjük a fényezést, hogy az sokáig magas fényű és védett legyen.

- Három lépcsős korrekció

Egy erős, közepesen erős, majd befejező fényesítő polírozás. Ezt olyan ügyfeleinknek ajánljuk akik autója többször is gépi mosóban volt mosva és autójuk mélyebb karcokkal borított melyek a használatból eredendők. Ezek a sérülések a fényezésben több lépcsős polírozást és sok esetben több napot is igénybe vehetnek, hogy kijavítsuk. Ezt olyan autókhoz is ajánljuk amelyek frissen vannak javítva illetve fényezve, amikor a fényezés nincs kellő képpen polírozva A polírozás után az ügyfél által választott technológia és termék által védjük a fényezést, hogy az sokáig magas fényű és védett legyen.

- Glaze

Mi is az a glaze? A glaze egy AllInOne polírozó és védő paszta amely eltávolítja a hajszálvékony karcokat és feltölti a felületen lévő nagyobb karcokat. A glaze egy egylépcsős polírozás során visszük fel a felületre amely magában foglalja a polírozást és a felületvédelmet is, de természetes külön kérésre további védelemmel látjuk el a felületet.
Translate »