Zenith Detailing

Zenith Detailing Szennyezés Eltávolító Kezelések

Az árak csak felmérés ellenében elérhetők! Hívja ezt a számot: +36-30-727-9545

- Mi az a "Szennyezés Eltávolító Kezelés"?

Legyen szó új vagy használtautóról, jó eséllyel az ön autójának fényezése is valamilyen úton, módon szennyezett. A fényezésen lehetnek a mindennapi forgalomban összegyűjthető szennyeződések amelyek rátapadnak a fényezésre, repülőrozsda, fékpor, vasúti fémpor, fákról és egyéb növényekről lecseppenő szennyeződés, és még sorolhatnánk. Az ilyen szennyeződések nagy részét el tudjuk távolítani egy az autókozmetikusok részére kifejlesztett fényezés tisztító gyurmával. A durvább szennyeződések sajnos csak vegyszer alkalmazásával oldhatók fel a fényezésről, mint például a Nanolex Keréktárcsa Tisztító és Fém Eltávolító. Az ilyen termékek semlegesített sav alkalmazásával készülnek amelyek pH semlegesek és biztonságosan lehet őket használni minden felületen. Ezek biztonságosan és finoman eltávolítják a vasrészecskéket amelyek beleívódtak a fényezésbe. A keréktárcsákat is ugyan ilyen hatékonysággal tisztítja amely során a termék tulajdonképpen felgyorsítja az oxidációt és ezáltal egy vízben oldott formát kapunk (lásd a fenti képen).

- Miért fontos, hogy eltávolítsuk ezeket a szennyeződéseket?

Gondoljon bele: Az autója fényezése hasonló az emberi bőrhöz. Amikor is koszosak leszünk esetleg összekenjük magunkat valamivel, azt a lehető leghamarabb lemossuk mivel tudjuk, ha nem akkor ez káros lehet a szervezetünkre és később bőrbetegségek is kialakulhatnak ebből. Ugyan ez a folyamat megy végbe az autónk „bőrén” is. A fényezésbe tapadt vasrészecskék gyorsan oxidációnak, rozsdásodásnak indulnak a fényezés pórusaiban. Amikor ez megtörténik a fényezés pórusai egyre nagyobbak lesznek, így a fényezés rozsdásodásnak indul. Az idő elteltével ez a folyamat már csak újrafényezéssel lesz orvosolható amely nagyon költséges, és még a szín elütése is fennáll nem beszélve arról, hogy egy újrafényezett autót nem szívesen vásárolunk ugyanis ki tudja miért lett újrafényezve.

- Egy másik autókozmetika azt mondta ők olcsóbban eltávolítják a fémrészecskéket az autómról, te is megcsinálod annyiért?

A vasszennyeződés eltávolítása nem mindennapi feladat: sokkal inkább egy rutinműtét… “rutin” de még mindig szükség van a megfelelő vegyszerek pontos használatára, szakértelemre, türelemre és tudásra. Ha egy másik cég olcsóbban vállalja el, mindenképpen kérdezzen rá az előbb említett 4 alappillérre. A kezeléshez szükséges termékek nem olcsók és igen vannak más termékek is a piacon amelyek eltávolítják a fényezésbe ragadt szennyeződéseket, de sajnos vallójában annál sokkal többet távolítanak el. Károsítják a fényezést amelyből kifolyólag a fényezés szerkezete meggyengül és romlásnak indul. Jesse és üzlettársa voltak a világon az elsők akik kifejlesztettek külön az erre a célra való terméket, amelyet azóta már több százan másoltak és gyártottak le a világ minden táján. Egy szó mind száz a döntés csak Önön múlik!

Translate »