Zenith Detailing

Zenith Detailing Védelmi Szolgáltatások

- Miért van szüksége az autómnak védelemre?

Az autók fényezését leginkább az emberi bőrhöz tudnánk hasonlítani: Amikor megmossuk, gondoskodunk arról, hogy tiszta, védett legyen az UV sugárzással, és más savas behatásokkal szemben. Ha ellenkező esetben nem tesszük meg ezeket az apró lépéseket a megfelelő védelem érdekében, a felület elkezd szennyeződni amely egyre több koszt vonz magához ennek hatására a felület roncsolódik és az UV sugárzás ellen sem lesz védett, ami nem jó tekintve, hogy tönkre teszi a fényezett felületet. A leg rosszabb dolog amit tehetünk, hogy soha semmilyen védelemmel nem látjuk el a felületet. A szennyeződés bekerül a fényezés szerkezetébe, csakúgy mint az bőr pórusaiba és a korrózió megkezdődik. Az UV sugárzás csak hab a tortán mivel amikor UV sugárzás éri a fényezést, a pórusok megnyílnak így ezzel még több szennyeződés juthat a fényezés szerkezetébe. Ez esetben a fényezés kiszárad, bemattul, karcolódik, akár mindezek egyszerre. A fényezés megóvása az UV sugárzástól csak egy indok. Egy autó, mindegy hogy Ford vagy Ferrari, nagy befektetés. Éppen ezért nem őrült és felesleges pénzkidobás a befektetett pénzedet tartóssá tenni. Az UV sugárzás mellett több tucat más környezeti tényező roncsolhatja a fényezést, szállópor, röpülő rozsda, fékpor, vasúti fémpor, savas eső, madá ürülék és a többi és a többi.

Külső Kezelések:

Mielőtt a kerámia bevonat felvitelére kerülne a sor, ajánlott a fényezés korrekciója, különösen ha nem új autóról van szó. Ha a fényezett felület nem karcmentes, sima a kerámia bevonat vízlepergtő hatása jóval gyengébb lesz, mint egy előkészített korrekción átesett felületé, amelyre garanciát nem tudunk vállallni.

- Kerámia bevonat fényezésre (Sio2 bevonatokra)

*Mindegyik Kerámia bevonatunkra 1 éves garanciát biztosítunk. A Kerámia Bevonatról további információért kattints ide! A garancia csak abban az esetben érvényes – ha ügyfelünk legalább havonta egyszer igénybe veszi a Zenith Detailing  bármely autómósási csomagját. 

​- Kerámia bevonat felnikre

*Mindegyik felnibevonatunkra 6 hónap garanciát vállalunk! 

- Kerámia Bevonat szélvédőre és ablakokra

*Mindegyik bevonat szélvédőre és ablakokra​ 6 hónap garanciát vállalunk!

- ​​Nano bevonat bőrülésre

*Minden Nano bőrbevonathoz 6 hónap garanciát biztosítunk!
Translate »