Zenith Detailing

About Zenith Detailing

autópolírozás, autókozmetika, autópolír

Jesse O’Connor az Amerika Egyesült Államokból származik és 17 éve él Magyarországon. Autóesztétikai karrierjét a helyi autómosóban kezdte szülővárosában, 1990-ben, azóta olyan cégeknek dolgozott, mint GM, Toyota, Ford, Saturn és Honda. Abban a megtiszteltetésben volt része, hogy olyan cégekkel dolgozhatott, mint a világhírű McLaren Motors (festék korrekció, fényezés, javítás) és Ferrari. Amellett, hogy cégekkel konzultált és több céggel dolgozott szerződéssel, Jesse átutazta a világot, hogy autókozmetikai és -festés korrekciós szemináriumokat tartson. Ezen országok közé tartozott például Görögország, Anglia, Svájc, Szlovákia, Románia és olyan messzi ország is, mint Kína.

Amint elindította hazai autókozmetikáját, közös vállalkozásba kezdett a magyar Wolf’s Chemicals céggel. Együtt alakították, fejlesztették, tesztelték és gyártották az autókozmetikai termékeket, és hamar nemzetközi sikerekre tettek szert. Az évek során nagy tudást szerzett a szerek összeállításában, kémiájában, mély belátást szerzett abba, hogy a termékek egyedül, és egymástól függően hogyan működnek, hogyan lehet a leghatékonyabban alkalmazni őket.

 

A Wolf’s Chemicals-szel töltött hosszú évek kereskedelmi munkája után Jesse úgy döntött, hogy eladja a részét a cégből, és visszatér ahhoz, amit igazán szeret… az autókozmetikához! 

Translate »